Bericht versturen
Thuis >

Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Over ons
Neem contact met ons op
86-532-8699-6872
Contact opnemen
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Bedrijfssoort:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Verkoper

Merken:

Dongying linguang

Aantal werknemers

300~350

Jaarlijkse verkoop

50000000-60000000

Oprichtingsjaar

2010

Exportp.c.

70% - 80%

Klanten bediend

500+

Inleiding

Dongying Linguang Biotechnology Co., Ltd. is gevestigd in de stad Dongying, provincie Shandong (nu de Yellow River Delta Agricultural High-tech Industrial Demonstration Zone),een centrale stad in de Delta van de Gele RivierHet is opgericht in 2010 en is een bedrijf dat gespecialiseerd is in carboxymethyl.verkoopt en verricht diensten op het gebied van natriumcellulose (CMC) en polyanioncellulose (PAC)Het heeft een geregistreerd kapitaal van 48 miljoen yuan, beslaat een oppervlakte van meer dan 200 hectare, heeft momenteel 230 werknemers en heeft een totaal vast vermogen van 2,3 miljoen yuan. miljard,met een jaarlijkse productiecapaciteit van 20De belangrijkste producten.

Daarnaast kopen we in 2023 een nieuw terrein van 100 hectare om onze nieuwe fabriek te bouwen.En de mogelijkheden zijn onbeperkt..

China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Het bedrijf heeft altijd volgehouden aan het productkwaliteitsbeleid van "kwaliteit is concurrentievermogen" en heeft het kwaliteitscontrole van het hele proces en het traceerbaarheidssysteem van de kwaliteit van het product strikt geïmplementeerd.Het is achtereenvolgens geslaagd ISO9001 internationaal kwaliteitsmanagementsysteem, ISO14001 milieubeheersysteem, 22000 voedselveiligheid beheersysteem en HACCP-auditcertificering.het bedrijf heeft een hoge zichtbaarheid en een sterke invloed in de industrieHet heeft opeenvolgend eretitelingen gewonnen zoals "Provincial Quality and Efficiency Private Enterprise", "Provincial Contract-abiding and Trustworthy Enterprise",en "Shandong Consumer Satisfaction Unit".

China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Onze onderneming gebruikt natuurlijke plantaardige vezels als de belangrijkste grondstof. De CMC-producten die door ons bedrijf worden geproduceerd zijn wit poeder in uiterlijk, smaakloos, geurloos en niet-toxisch.Het gehalte aan zware metalen zoals lood en arseen en het totale aantal bacteriële koloniën voldoen aan de overeenkomstige nationale productiestandaarden voor levensmiddelenadditieven en hebben de hoogste zuiverheid. Het heeft 99,9% bereikt. Ons bedrijf controleert de kwaliteit van het product strikt, houdt zich aan de consistente principes van "veiligheid, gezondheid en milieubescherming" en in overeenstemming met de industriestandaarden,de kwaliteit van het product op een alomvattende wijze controleert en de klanten van harte producten van "hoge kwaliteit, efficiëntie en toepasbaarheid" levert.Het zelf ontwikkelde merk "Linguang" CMC met hoge viscositeit, met een hoge substitutiegraad en een hoog penetratiepercentage van de mazen, is een bekend merk geworden op binnenlandse en buitenlandse markten."Linguang" merk CMC is beoordeeld als "Quality Trustworthy Product" en "Inspection-Free Product" door haar partners voor tien opeenvolgende jarenDe verkoopmarkt beslaat het hele land en wordt geëxporteerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika en andere internationale markten.Shengli Stel langetermijnstrategische samenwerkingsverbanden op met bekende binnenlandse en buitenlandse bedrijven zoals olievelden.

China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Het bedrijf heeft een gemeganiseerde en zeer precieze CMC-productielijn gebouwd om een jaarlijkse productie van 20.000 ton CMC van hoge kwaliteit bij volle capaciteit te bereiken.door herhaaldelijke epidemieën en zware milieudruk, heeft het bedrijf de gelegenheid aangegrepen om beslissende beslissingen te nemen, geautomatiseerde transformatie van de werkplaats uit te voeren, GMP-workshops te upgraden en te bouwen,verbetering van de productstandaardisatie met gemeganiseerde werkzaamheden, zorgen voor productnauwkeurigheid met digitale werking en verbeteren van productzuiverheid met geautomatiseerde transmissie. , waarbij de productiemethode die uitsluitend op handmatige werking berust, wordt gewijzigd, waardoor de arbeidsintensiteit sterk wordt verminderd en de werkdoeltreffendheid wordt verbeterd, terwijl de werkomgeving wordt geoptimaliseerd en verbeterd.Tegelijkertijd, het bedrijf blijft investeren in technologische innovatie en technologisch onderzoek en ontwikkeling, bouwt laboratoria van hoge kwaliteit en moderne toepassingslaboratoria,introduceert toonaangevende technische talenten in de cellulose-industrie, neemt actief deel aan nationale wetenschappelijke en technologische innovatieprojecten in de cellulose-industrie en breidt het onderzoek naar technische productparameters uit. , verrijken de productspecificaties en -modellen van het bedrijf en vergroten de producttoepassingstoegang van het bedrijf.krachtig kerntechnologieën met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten ontwikkelen, de transformatie en de modernisering van het bedrijf te versnellen en de eigen wetenschappelijke en technologische productiviteit van het bedrijf te verbeteren.

China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

The company has established a research and development center composed of professional and technical personnel with master's and undergraduate degrees to develop forward-looking products and provide customers with a full range of technical services to ensure that customers achieve the best results when using products and ensure that customer satisfaction reaches 100%.

China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

Service

Gratis raadpleging voorafgaand aan de verkoop/gratis markering van monsters

Dongying Linguang biedt 12 uur snelle pre-sales reactie en gratis consultatie. Elk soort technische ondersteuning kan worden verstrekt aan gebruikers. Biedt gratis monsterproductie en testen.

Strenge kwaliteitscontrole van de productie
Het bedrijf heeft een volledig en strikt kwaliteitscontrolesysteem om de uitstekende kwaliteit van onze producten te garanderen.

Snelle levering binnen 7-14 dagen
De vier werkplaatsen van ons bedrijf werken 24 uur per dag zonder pauze, zodat de levering binnen 7-14 dagen snel is.We behandelen u als een prioritaire klant en produceren uw goederen bij de eerste keer.

Naverkoopservice
Als er een probleem is met de kwaliteit van het product (inclusief ongekwalificeerd testen of onjuiste opslag tijdens het vervoer),we zullen partij B nooit van haar verantwoordelijkheid ontheffen en zorgen voor een vreedzame en juiste oplossing met de klant.

 

We beloven:

1Alle vragen zullen beantwoord worden.binnen 12 uur.

2Gewijd aanhoge kwaliteit, stabiel aanbod en attent service.

3.Redelijke en concurrerende prijzenmet een korte doorlooptijd.

4.Monster is beschikbaarvoor uw evaluatie en formulering ontwikkeling.

5.Snelle levering: snelle levering van voorraadmonsters en 7-14 dagen voor massaproductie.

Geschiedenis

In 2010 werd Dongying Linguang Chemical Co., Ltd. opgericht.


In 2011 heeft het het ISO9001 kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd.


In 2012 heeft het bedrijf achtereenvolgens het ISO14001-milieubeheersysteem, het 22000-beheersysteem voor voedselveiligheid en het HACCP-auditcertificaat behaald.


In 2015 won het de titels "Provincial Quality and Efficiency Private Enterprise" en "Provincial Contract-abiding and Trustworthy Enterprise".


In 2017 werd het de meest betrouwbare en betrouwbare fabrikant met integriteit in het land.


In 2019 won het de eretitel van "Shandong Province Consumer Satisfaction Unit".


In 2020 won het de titel "China's meest concurrerende merk".


In 2022 werd het omgedoopt tot Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. en werd het een internationaal groepsbedrijf dat massaproductie, technologieonderzoek en -ontwikkeling, wereldwijde verkoop,en service na verkoop.


In 2023 slaagde het in de HALAL-voedselcertificering. In hetzelfde jaar begon het bedrijf met het bouwen van een nieuw fabrieksplan, vastbesloten om een CMC-productiebedrijf van wereldklasse te worden.

Ons Team

Dongying Linguang heeft de beste talenten en technologieën in verwante majors samengebracht om een hoogwaardig professioneel team te vormen.afdeling naverkoopMet de uitbreiding van ons bedrijf verwelkomen we meer vrienden.

China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Fabrieksfoto in 2023

In de fabriek organiseren wij diverse productvaardigheden en nemen wij regelmatig deel aan verschillende chemische producttentoonstellingen in binnen- en buitenland.Dit helpt ons de producten beter te begrijpen en laat ons de schoonheid van het leven ontdekkenWe koesteren de tijd die we samen doorbrengen met studeren en leren.

China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Regelmatig producten bijwerken en deelnemen aan tentoonstellingen

In de toekomst, onder leiding van voorzitter Zhou Nan, zal het bedrijf blijven nemen "geworteld op één plaats en voordeel één plaats" als zijn doel, nemen "het leveren van hoogwaardige producten,bevordering van de ontwikkeling van de industrie, en het stimuleren van de lokale economie" als haar missie, en streven ernaar "waarde te creëren voor de samenleving,De bedrijfsvisie van "laat werknemers een gelukkig leven leiden" zal een grotere bijdrage leveren aan de modernisering van het socialisme met Chinese kenmerken in het nieuwe tijdperk.

China Dongying Linguang New Material Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China CMC Voedingssupplement Leverancier. Copyright © 2023-2024 cmcadditive.com . Alle rechten voorbehoudena.