CHEMISCH CO. VAN YIXING TONGDA, LTD.

De specialiteit is bezig geweest met het onderzoek en de ontwikkeling en productie van chemische producten.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD

Certificaat
Van goede kwaliteit CMC Dik makende Agent voor verkoop
Van goede kwaliteit CMC Dik makende Agent voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD

1 2 3 4 5
YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : YUANYUAN
Aantal werknemers : 180~300
Jaarlijkse omzet : 10000000-25000000
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 80% - 90%

Werd Chemisch Co. van Yixingstongda, Ltd opgericht in Oktober 1996. Het is een Hi-Tech onderneming gespecialiseerd in het onderzoeken, productie, het verkopen en de dienst van Natrium Carboxymethyl Cellulose (CMC) en Polyanionic-Cellulose (PAC). De jaarlijkse productiecapaciteit is 10,000MT.
YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD


De productielijnen zijn uitgerust met geavanceerd materiaal met inbegrip van ingevoerd. Het bedrijf bereikte het internationale hoogste niveau op proceslay-out, materiaalselectie, openbaar systeem en ondersteunende faciliteiten.

CMC is anionisch in water oplosbaar polymeer dat uit gezuiverde katoenen linter of houtpulp, goedkeurend de procedure van alkalized wordt afgeleid en etherized, het wassen, recycling, het drogen en het breken. Als bindmiddel, stabilisator en water die agent behouden, wordt CMC wijd gebruikt in voedsel, tandpasta, ceramische, olieboring, mijnbouw, document de makende en andere industrieën. Het bedrijf ging ISO9001 over: het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, Halal, API Specificatieq1 qualitiy systeem, werd en toegekend als „Jiangsu-Hi-Tech Onderneming“. 

YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD

 

In 2007, investeerden wij in een nieuwe fabriek in Economische de Ontwikkelingsstreek van Binhai, Yancheng-stad, Jiangsu-Provincie. De naam is Chemisch Co. van Jiangsu Licheng Ltd Momenteel heeft de nieuwe installatie 12.000 ton celluloseproductiecapaciteit, 7.000 ton triacetine, 12.000 ton Tributyl Citraat (TBC) en 8000 ton Acetyl Tributyl Citraat (ATBC) productiecapaciteit.

 

YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD

 

YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD

 

Keboter Inernational die Co., Ltd uitwisselen is ons commercieel centrum, wordt het bureau gevestigd in het Centrum van Yixing Wanda. Verantwoordelijk voor alle chemisch product van Yixing Tongda en zaken van het chemische product van Jiangsu Licheng en leveringsketen beheer.

 

Het bedrijf heeft zakenrelaties met verscheidene honderden bedrijven in China gevestigd en in het buitenland, zijn onze producten uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Zuid-Azige, Midden-Oosten, Middenazië, Afrika, Australië, Europa, Amerika, enz.

 

Contactgegevens
YIXING TONGDA CHEMICAL CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Jimmy Wang

Tel.: 86-510-87556363

Fax: 86-510-87552143

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)