Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Granulaire natrium-CMC
Evenementen
Neem contact met ons op
86-532-8699-6872
Contact opnemen

Granulaire natrium-CMC

2024-03-25

Latest company news about Granulaire natrium-CMC

Granulaire natrium-CMC kan worden geleverd door de VS

Natriumcarboxymethylcellulose, vaak bekend als natrium CMC of CMC, is geurloos, smaakloos en niet-toxisch wit tot crème fijn poeder of korreltje.keramiek, papierindustrie, verf, textiel, mijnbouw en oliebooringen, enz.Natrium-CMC in poedervorm wordt voornamelijk gebruikt omdat de productiekosten relatief laag zijn en het een breed scala aan verschillende specificaties kan dekken.Hier willen we u graag Sodium CMC in korrels presenteren.

laatste bedrijfsnieuws over Granulaire natrium-CMC  0

Granulaire CMCwordt veel gebruikt in keramische glazuur, bekleed papier, oppervlaktebehandeling en mijnbouwtoepassingen, enz. Granulaire CMC kan veel sneller oplossen dan poeder CMC zonder een knobbel te veroorzaken na waterzwelling.Het kan volledig aan water worden gebonden en er is geen vaste-vloeibare scheiding tussen de tweeDit zou de productietijd kunnen verkorten en de productiekosten kunnen verlagen.

Powder Sodium CMC

Een belangrijke reden is dat, hoewel granulaire CMC kan helpen de productietijd te verkorten en de productiekosten te verlagen,de prijs van granulaire CMC is relatief hoogBovendien vereist het professionele technologie om CMC in granulaire vorm te produceren, en niet veel bedrijven kunnen granulaire CMC leveren.Sommige van onze klanten zijn bekend met een aantal internationale merken die betrokken zijn bij granulaire CMCAls u geïnteresseerd bent in granulaire natrium-CMC, dan kunt u een aantal van onze producten kopen.Neem contact op met ons team..

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China CMC Voedingssupplement Leverancier. Copyright © 2023-2024 cmcadditive.com . Alle rechten voorbehoudena.