Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Hoe werkt CMC in de olie-industrie?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-532-8699-6872
Contact opnemen

Hoe werkt CMC in de olie-industrie?

2024-03-25

Latest company news about Hoe werkt CMC in de olie-industrie?

Hoe werkt CMC in de olie-industrie?

Olie is van vitaal belang voor de moderne samenleving, niet alleen een van de belangrijkste energiebronnen, maar ook een verscheidenheid aan dagelijkse benodigdheden, chemische grondstoffen.Natrium-CMCHet is een belangrijke grondstof in de oliewinning, die kan bijdragen tot een efficiënte en veilige exploitatie, waarborgt de kwaliteit van de olie in de tussentijd.

CMC-in-the-oil-industry

In het boorveld kan natrium CMC worden gebruikt in boorvloeistof, fixatievloeistof en breekvloeistof.in het vastmaken van vloeistof, wordt het gebruikt om de vloeistofviscositeit te regelen, zware voorwerpen op te schuiven en vloeistofverlies te voorkomen; bij het breken van vloeistof wordt het gebruikt om vulling te dragen en vloeistofverlies te voorkomen.het moet de goede modder configureren om de normale werking van het boorapparaat te waarborgen, waarvoor een juiste viscositeit, specifieke zwaartekracht, waterverlies en enkele andere indicatoren vereist zijn.

CMC-in-the-oil-industry

CMC of PAC die aan modder wordt toegevoegd, kan helpen om het waterverlies te verminderen door een dunne maar harde filterkoek met een lage doorlaatbaarheid op de boorgatwand te maken.Het stelt de boor ook in staat om een laag genoeg aanvankelijke scheerkracht te krijgen om gevangen gas uit de modder te laten en snel puin weg te gooien. modder met CMC of PAC is stabiel en kan het waterverlies zelfs bij temperaturen boven 150°C effectief verminderen.CMC en PAC als goede stabilisatoren kunnen de levensduur van boormodder verlengen, en ook bestand tegen de schade van modder en bit die wordt veroorzaakt door verschillende oplosbare zouten.

De vereisten van CMC viscositeit en de mate van vervanging variëren in verschillende regio's, modder en boordiepte.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China CMC Voedingssupplement Leverancier. Copyright © 2023-2024 cmcadditive.com . Alle rechten voorbehoudena.